ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΙΜΑΤΙΣΜΟΥ

 
ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΙΜΑΤΙΣΜΟΥ
Evia Wash | Χαλκίδα Εύβοια


Η επιχείρησή μας “Evia Wash” η οποία βρίσκεται στην Εύβοια και πιό συγκεκριμένα στην Χαλκίδα, εκτός από τον καθαρισμό επαγγελματικού ιματισμού, δραστηριοποιείται και με την ενοικίασή του σε επιχειρήσεις στην Χαλκίδα και σε όλη την Εύβοια.

Η πρωτοποριακή υπηρεσία της ενοικίασης επαγγελματικού ιματισμού, είναι μια υπηρεσία, που στόχο της έχει να δώσει λύση στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα ξενοδοχεία, τα εστιατόρια, τα catering και κάθε επιχείρηση με τη διαχείριση του ιματισμού.

Η ενοικίαση επαγγελματικού ιματισμού έχει σαν αποτέλεσμα τη διευκόλυνση των πελατών μας και την άμεση εξυπηρέτησή τους με την παροχή ιματισμού προς ενοικίαση.

 


 

ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ

πλήρη γκάμα προϊόντων ιματισμού για ενοικίαση όπως:
  Πετσέτες
  Μπουρνούζια
  Σεντόνια
  Μαξιλαροθήκες
  Καλύμματα καρέκλας
​​​​​​​  Τραπεζομάντηλα Εστιατορίου
ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ
ξενοδοχειακές μονάδες, εστιατόρια, νοσοκομεία, spa, κομμωτήρια, γυμναστήρια, αθλητικούς συλλόγους και κέντρα αισθητικής στην Χαλκίδα και σε όλη την Εύβοια.
 
Ο επαγγελματικός ιματισμός που σας προσφέρουμε είναι κατάλληλος για να καλύψει τις ανάγκες σας και επαρκεί πλήρως ακόμα και σε περίοδο αιχμής όπως είναι το καλοκαίρι.

Σκοπός μας είναι να καλύπτουμε πλήρως τις απαιτήσεις σας αναβαθμίζοντας διαρκώς τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις για την επιχείρησή σας. Εξυπηρετούμε την Χαλκίδα και όλη την Εύβοια.