ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΙΜΑΤΙΣΜΟΥ

 
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΙΜΑΤΙΣΜΟΥ
Evia Wash | Χαλκίδα Εύβοια


Η επιχείρησή μας “Evia Wash” η οποία βρίσκεται στην Εύβοια και πιό συγκεκριμένα στην Χαλκίδα, καθημερινά φροντίζει για τον άψογο καθαρισμό του επαγγελματικού ιματισμού σας, παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες πλυσίματος - καθαρισμού σε κάθε είδους επιχείρηση στην Χαλκίδα και σε όλη την Εύβοια.

Η φροντίδα του επαγγελματικού ιματισμού σας αποτελεί δική μας προσωπική υπόθεση. Έτσι λοιπόν συνδυάζοντας σύγχρονα μηχανήματα και έμπειρο προσωπικό, εξασφαλίζουμε υψηλή περιποίηση και συντήρηση ακόμα και στον πιό ευαίσθητο και ακριβό επαγγελματικό ιματισμό.

Με στόχο την υψηλότερη δυνατή ποιότητα, η διαδικασία καθαρισμού είναι κάτι παραπάνω από ένας απλός καθαρισμός. Με την διαφοροποίηση της πλύσης, ανάλογα με την ποιότητα και το είδος του ιματισμού, σε συνδυασμό με την απολύμανση, επιτυγχάνουμε την καλύτερη ποιότητα, για απαιτήσεις υγιεινής με προστιθέμενη αξία.

 


 

ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ
  Πετσέτες
  Μπουρνούζια
  Σεντόνια
  Μαξιλαροθήκες
  Τραπεζομάντηλα κ.α.
ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ
  Ξενοδοχεία - Ενοικιαζόμενα Δωμάτια
  Εστιατόρια - Ταβέρνες
  Catering
  Γυμναστήρια
  Κομμωτήρια - Κέντρα Αισθητικής - Spa
​​​​​​​  Νοσοκομεία κ.α.
 
Τα υψηλής ποιότητας και οικολογικά απορρυπαντικά που χρησιμοποιούμε, σας εξασφαλίζουν την ανθεκτικότητα του κάθε υφάσματος σε βάθος χρόνου καθώς και σε απεριόριστες πλύσεις χωρίς την παραμικρή μείωση της ποιότητας του υφάσματος.

Η επιχείρησή μας δίνει ιδιαίτερη προσοχή στην παράδοση και παραλαβή του επαγγελματικού ιματισμού σας, στο σωστό χρόνο, προκειμένου να μένετε πάντα ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες μας.

 

Συνεργαζόμαστε σε καθημερινή βάση με επιχειρήσεις στην Χαλκίδα αλλά και σε όλη την Εύβοια. Οι δραστηριότητές μας επεκτείνονται τόσο μακριά όσο ο κάθε πελάτης επιθυμεί, κατόπιν συνεννόησης.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις για την επιχείρησή σας. Εξυπηρετούμε την Χαλκίδα και όλη την Εύβοια.