ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

 
EVIA WASH
Ενοικίαση, Καθαρισμός & Πώληση Επαγγελματικού Ιματισμού Χαλκίδα Εύβοια


Η επιχείρησή μας “Evia Wash” η οποία βρίσκεται στην Εύβοια και πιό συγκεκριμένα στην Χαλκίδα, δραστηριοποιείται από το 2006 με την ενοικίαση και τον καθαρισμό επαγγελματικού ιματισμού, προσφέροντας άψογες υπηρεσίες σε επιχειρήσεις στην Χαλκίδα και σε όλη την Εύβοια.

Με άριστο και προηγμένης τεχνολογίας μηχανολογικό εξοπλισμό, άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό και με μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών αλλά και προϊόντων, σας προσφέρουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες καθαρισμού του επαγγελματικού ιματισμού σας στις πιό ανταγωνιστικές τιμές.

 


 

 
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

με αγάπη και ιδιαίτερη φροντίδα, αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό και το σιδέρωμα ιματισμού επιχειρήσεων τουρισμού, μαζικής εστίασης, υγείας και ομορφιάς, αλλά και όποιας άλλης επιχείρησης χρειάζεται τις υπηρεσίες μας.

Το έμπειρο προσωπικό μας εργάζεται σκληρά και με όρεξη, ενώ οι ποιοτικές υπηρεσίες και οι προσιτές τιμές μας, εξασφαλίζουν για εσάς το άριστο αποτέλεσμα.

Περιποιούμαστε κάθε ύφασμα, επιλέγοντας τα ιδανικά προϊόντα και την καταλληλότερη μέθοδο, με βάση τις ανάγκες του, για να σας παραδώσουμε τον ιματισμός σας άψογο και σαν καινούργιο. Μπορούμε να αντιμετωπίσουμε ακόμα και τους πιο δύσκολους λεκέδες από τον ιματισμο σας, χωρίς φθορές.

Παράλληλα, διαθέτουμε μια μεγάλη ποικιλία από καλύμματα καρέκλας, τραπεζομάντηλα, πετσέτες κομμωτηρίου και πολλά ακόμα προϊόντα τα οποία τα διαθέτουμε προς ενοικίαση σε ανταγωνιστικές τιμές.
 

 


 

Τέλος, η επιχείρησή μας, θέλοντας να προσφέρει στις επιχειρήσεις στην Χαλκίδα και σε όλη την Εύβοια ολοκληρωμένες υπηρεσίες, δραστηριοποιείται και με το εμπόριο επαγγελματικού ιματισμού προσφέροντας ποιοτικά προϊόντα από τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου.

Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στο χώρο, η επιχείρησής μας, είναι αφοσιωμένη στην άψογη και σωστή εξυπηρέτηση κάθε πελάτη. Έτσι, έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη σας, γεγονός που μας δίνει το κίνητρό να προσπαθούμε διαρκώς για το καλύτερο αποτέλεσμα.

 


 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις για την επιχείρησή σας. Εξυπηρετούμε την Χαλκίδα και όλη την Εύβοια.